2004 Audi RS6

posted in: Audi | 1

Sommer bilen er en 2004 Audi RS6 som er en av 4 norsk solgte i 2004. Planen er å holde den så strøken som mulig og gi den godt stell.

Du ser kanskje på bilen at den ikke ser ut som en vanlig Audi A6, men når du hører bilen så er all tvil fjernet. Denne bilen har et fantastisk svev på tomgang, gir du gass så snerrer og brøler den aldeles «humør-boostende!»

Verdt å nevne for entusiasten er at denne bilen er registrert i vognkortet som en Quattro og ikke en Audi.

Bilen er produsert av selskapet Quattro GmbH som er et ´high performance´ firma og lager kun de aller mest sportslige bilene for Audi AG. RS6 Quattro er toppmodellen i A6-segmentet og er plassert godt over Audi S6. Da RS6 (RennSport/RaceSport) kom var den betydelig kraftigere enn samtlige andre Audier på markedet.

Både Porscher, BMW Mer og andre raske biler fikk plutselig en stasjonsvogn til konkurrent. For eksempel hadde BMW M3 fra samme periode 0-100 på 5,2 sek, Audi RS6 klarte det på 4,6 sek og i bilverden er det utklassing! Ikke verst for en stasjonsvogn på over 1.800 kilo.

Det adaptive understellet på bilen bruker samme system som blant annet Ferrari. I svinger pumpes bilen opp for å bedre grepet og jevne ut underlaget og denne sitter klistret til underlaget.

4,2 liter v8 500 hk og 690nm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.